Je huid vaart wel bij sporten

 In Algemeen, Fitness, Pilates

Het gebeurt eigenlijk zelden dat moeders en dochters samen sporten. Kitty en Jamie zijn op maandagavond altijd samen te vinden op de sportschool.

“Sporten is heel goed voor je huid”, zegt Jamie. Jamie is opgeleid als schoonheidsspecialiste. “Door te sporten krijg je een goede doorbloeding en dat heeft een positief effect op je huid. Ik sport al 7 jaar bij de Sporting en ik kan het niet meer missen“.

Jamie Borst en Kitty Molenaar zijn dochter en moeder. Jamies ouders hebben altijd gestimuleerd dat hun kinderen sporten. Sporten is een belangrijk onderdeel van de opvoeding.

“Ik ben ook al heel lang bij de Sporting en ik sport vooral om fit te blijven”, zegt Kitty. “Bewegen en gezond eten vind ik een belangrijke combinatie.”

Jamie is adviseur bij Gabson. Gabson is een cosmeticabedrijf in Haarlem. “ Het is veel zittend werk en daarom ben ik 3 x in de week bij De Sporting te vinden. Ik doe veel met gewichten en volg de circuittrainingen van Jos en Frank.”

Kitty werkt niet met gewichten. “Daar vind ik niks aan. Ik doe Pilates, doe mee aan het buikspierkwartiertje, aan bodyshape en ik vind spinning goed voor mijn conditie”.

Kitty werkt bij Paper for Paper. Het is een onderdeel van De Graaf Duurzaam en gericht op het recyclen van kantoorpapier.

Jamie woonde eerst in De Rijp en nu in Middenbeemster. “Ik blijf in De Rijp sporten, het is laagdrempelig en iedereen kan er terecht. Je kunt snel contact maken met anderen en soms ontstaan er vriendschappen.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment