Nick gaat voor een mooie spierdefinitie, ook bij andere sporters

 In Geen categorie

Nick Meinders traint 6 keer per week, meestal bij Sporting De Rijp, om te groeien. “Groeien doe je natuurlijk vanzelf maar met “groeien” bedoel ik, dat ik werk aan de opbouw en groei van mijn spieren. Ik wil er goed en evenwichtig uitzien. Het is zeker niet mijn doel om bodybuilder te worden maar als ik ooit als model in de MensHealth kom, zou ik het te gek vinden. Ik ben dus bewust bezig met mijn spierdefinitie”.

Naast het trainen gebruikt Nick voedingssupplementen. Voedingssupplementen die hij ook verkoopt. Zijn bedrijf heet “Growth Nutrition” en hij heeft een website onder die naam. Bij de Sporting zijn zijn producten ook te koop.

“Ik gebruik verschillende supplementen passend bij het moment van de dag en afhankelijkof ik in rust ben of dat ik sport. Eerder gebruikte ik supplementen van anderen, maar die vond ik te zoet of niet zo gezond omdat ze te veel geraffineerde suiker of aspartaam bevatten. Ik ben toen op zoek gegaan en kwam in contact met een Nederlandse producent die mij nu goede spullen kan leveren”.

Nick traint op basis van schema’s die Jos en Sebas van de Sporting voor hem maken. “Die schema’s zijn belangrijk om iedere keer mijn spiergroepen evenwichtig te ontwikkelen. Sommige mannen trainen bijvoorbeeld hun benen te weinig en hun bovenlijf en armen te veel. Dat geeft een raar beeld”.

Nick verkoopt 8 verschillende supplementen en een shakebeker. De supplementen zijn gericht op groei en op herstel. Ook levert hij een toelichting over hoe de supplementen gebruikt moeten worden. “Ik ga er bijvoorbeeld vanuit dat je 2x je lichaamsgewicht in grammen supplement gebruikt. Dus als je 75 kilo weegt dan gebruik je 150 gram eiwitten. Zelf ben ik door bewust sporten en bewust met voeding om te gaan van een vetgehalte van 16,4% naar 10,5% gegaan. Ook omdat ik weinig of niet snack en veel groenten eet.”

Nick studeert technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. “Ik wil ondernemer worden met een passie voor sport. Wat voor onderneming weet ik nog niet. Hoeft niet persé een technische onderneming te zijn. Voorlopig heb ik nu mijn bedrijf Growth Nutrition en het is een uitdaging om dat te laten groeien.”

Nick heeft 8 supplementen gericht op verschillende sporten en op actie en herstel. De prijzen liggen tussen de € 9,95 en € 29,95. Ze zijn te koop via zijn website en bij Sporting De Rijp. Nick is te bereiken via info@growthnutrition.nl 

http://www.growthnutrition.nl

Recommended Posts

Leave a Comment