Update 21-09-2021

Oeff, Pfff, Hèhè………Haaaaaa! Open! Bewegen!

Vanaf woensdag 19 mei kunnen we weer open. Kunnen we jullie, onze trouwe sporters, weer binnen ontvangen. Kunnen jullie weer gebruik maken van al de voorzieningen die binnen geduldig op jullie hebben staan wachten tot je terug mag komen. Wij hebben er veel zin in!

Een groot aantal van onze sporters is ons de afgelopen 14 maanden trouw gebleven en hebben steeds hun abonnement verlengd. We zijn hen ontzettend dankbaar, zonder die steun kan een sportschool niet bestaan.

Vanaf woensdag zijn we dus van 8.00 tot 21.30 open.

Corona is nog niet de wereld uit, hoewel het steeds minder besmettelijk is door alle maatregelen die genomen worden.

Daarom hoef je je niet aan te melden als je komt. Wel willen we graag dat je je registreert aan de balie van de Sporting en niet komt als je je niet lekker voelt.

Gelukkig kunnen we de openslaande deuren en ramen wijd openzetten, waardoor wij de noodzakelijke ventilatie kunnen waarborgen!

Onze openingstijden:

Ma t/m Do 8:00 – 21:30
Vr 8:00 – 21:00
Za 8:00 – 13:00
Zo 10:00 – 12:00

De Sporting is op een verantwoorde manier open!.

Fysiotherapie en corona

Veel mensen die corona hebben gehad, kunnen last hebben van langdurige vermoeidheid, concentratieverlies en moeite met werken en studeren. Sporten is vaak niet mogelijk en ook wandelen vraagt het nodige. Fysiotherapie Sporting De Rijp heeft een belangrijk aspect ontdekt in de revalidatie, die het herstel versnellen. Deze informatie wordt gecommuniceerd met Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 29 maart 2021 doen wij mee aan het landelijk onderzoek naar de evaluatie van paramedische herstelzorg voor mensen, herstellend van Covid-19. Dit wordt vergoed uit de basisverzekering.

Ziekte en koorts tasten je spierkracht aan en bij langdurige ziekte en bedlegerigheid neemt de spiermassa snel af. Dat kan er, samen met eventuele longproblemen voor zorgen dat je je na corona nog lange tijd vervelend voelt en somber wordt.

Heb je als ex-coronapatiënt er dus last van om je vroegere conditie en concentratie weer te vinden, kan je contact met ons opnemen. Je kan je ook aanmelden door de app van Your Research (Your Research l Draag bij aan betere wetenschap) te downloaden. Je kan je dan direct in de app aanmelden bij Sporting De Rijp.

U kunt zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak maken (voor revalidatie na corona en chronische indicaties is wel een verwijzing nodig). Indien U meer informatie wenst, of een afspraak wilt maken, kunt U bellen met 06-51176720 (fysiotherapie) of met de balie van Sporting De Rijp, 0299-675531.