In onze studio bieden wij een rustige en gemoedelijke sportomgeving, waar je op een bijzondere manier fitter kunt worden of van fysieke klachten af kunt komen. Onze fysiotherapeut staat klaar om je te helpen met uitleg van de oefeningen en het maken van een persoonlijk trainingsprogramma. Daarnaast bieden wij diverse groepslessen aan, zoals Pilates en Bodybalance, die op een rustige en holistische manier worden gegeven, zowel voor beginners als ervaren sporters. Hierdoor kan je beter in balans komen. Bij ons bent u altijd welkom in een gezellige en dorpse setting, waar de koffie klaar staat, en er nog tijd is voor een praatje. Wij nodigen u graag uit voor een proefles.

Tarieven vanaf januari 2024:

All-in groepslessen/fitness € 38,50 per maand

Fitness/Cardiocircuit € 29,50 per maand

Openingstijden vanaf 2 januari 2024:

Maandag t/m vrijdag van 07:30 – 12:00
Zaterdag van 08:00 – 12:00
Zondag gesloten.

Fysiotherapie op afspraak.

Bij Sporting De Rijp kunt u persoonlijk begeleid worden bij het verbeteren van uw conditie, bij het bereiken van uw ideale gewicht of bij herstel na een operatie of ziekbed.

De methode werd begin van de 20ste eeuw ontwikkeld door Joseph Pilates die in New York een studio startte waar hij de oefeningen leerde aan o.a. dansers, acteurs en atleten.

U bent bij Sporting De Rijp in goede handen bij de afdeling fysiotherapie. Gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en arbeidsgerelateerde klachten.

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, en heeft slechts een zeer geringe kans op blessures. Voor de werkgever zijn er fiscale voordelen via de belastingdienst.

Ja! Ik heb interesse in een gratis proefles en wil graag meer informatie