NIEUWS! WIJ GAAN VERHUIZEN! 

Na 15 jaar met ontzettend veel plezier in onze sportschool te hebben gewerkt, gaat ons bedrijf op 2 januari 2024 verder op een andere locatie in een kleinere vorm.

Kom langs en ervaar de verandering. Wij hebben alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken en te werken aan een gezonde levensstijl.

Tussen Kerst en Nieuwjaar zal Sporting De Rijp gesloten zijn. Voor de maand december zal nog één keer uw abonnement met korting worden geïncasseerd.

Tarieven vanaf januari 2024:

Groepslessen  en fitness € 38,50 per maand

Alleen fitness € 29,50 per maand

Uw abonnement zal alleen worden voortgezet, als u dat heeft aangegeven (formulier verkrijgbaar bij de balie).

Bij Sporting De Rijp kunt u persoonlijk begeleid worden bij het verbeteren van uw conditie, bij het bereiken van uw ideale gewicht of bij herstel na een operatie of ziekbed.

De methode werd begin van de 20ste eeuw ontwikkeld door Joseph Pilates die in New York een studio startte waar hij de oefeningen leerde aan onder meer dansers, acteurs en atleten.

U bent bij Sporting De Rijp in goede handen bij de afdeling fysiotherapie. Gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en arbeidsgerelateerde klachten.

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, en heeft slechts een zeer geringe kans op blessures. Daarnaast zijn er fiscale voordelen voor de werkgever via de belastingdienst.

Ja! Ik heb interesse in een gratis proefles en wil graag meer informatie