CONTACTGEGEVENS

SPORTING DE RIJP
De Volger 12
1483 GA De Rijp

T: 06 – 25 26 22 65
E: info@sportingderijp.nl

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Privacy Policy

Privacy policy voor Sporting De Rijp, eigenaar van https://sportingderijp.nl/

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van https://sportingderijp.nl/ is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in deze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op https://sportingderijp.nl/ te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Sporting De Rijp en specifiek https://sportingderijp.nl/, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@sportingderijp.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker
https://sportingderijp.nl/ maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

6) Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Sporting De Rijp via mail/contactformulier dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard en deze gegevens zullen niet aan derden worden aangeboden.