U bent bij Sporting De Rijp in goede handen bij de afdeling fysiotherapie. Gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en arbeidsgerelateerde klachten. Maar ook na ziekenhuisopnames zijn er gespecialiseerde programma’s voor heup-, knie-, en rugrevalidatie. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerde trainingsprogramma’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van de topapparatuur van Sporting De Rijp (Stex® en Panatta®).

Afhankelijk van uw pakketkeuze worden de kosten van de behandelingen vergoed door de meeste verzekeringsmaatschappijen. De kwaliteitsgeregistreerde fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

CORONA

Wij doen mee aan het landelijk onderzoek  naar de evaluatie van paramedische herstelzorg voor mensen herstellend van Covid-19. U kunt dus bij ons terecht om onder begeleiding van de fysiotherapie kracht en conditie op te bouwen!

Dit onderzoek start vanaf 29 maart 2021. Dit wordt vergoed uit de basisverzekering.

U kunt zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak maken (voor revalidatie na corona en chronische indicaties is wel een verwijzing nodig). Indien U meer informatie wenst, of een afspraak wilt maken, kunt U bellen met 06-51176720 of met de balie van Sporting De Rijp, 0299-675531.