Personal Training Op Maat bij Sporting De Rijp

 In Fitness, Fysiotherapie

 

Sinds een paar jaar biedt Sporting De Rijp de mogelijkheid dat mensen persoonlijk begeleid te worden bij hun vragen rondom sport, bewegen en gezondheid.

Dat kunnen vragen zijn, zoals:

“Hoe krijg ik een evenwichtige spieropbouw”,

“Hoe kan ik weer bewegen na mijn operatie”,

“Help me om weer plezier te krijgen in het sporten”,

“Ik ben voor het eerst bij een Sportschool, en nu..?”

En zo zijn er nog meer vragen die men kan hebben rond sport en bewegen. Vragen die voortkomen uit de persoonlijke situatie en waarbij wij kunnen helpen met het antwoord.

De personal coach of trainer zorgt er in het algemeen voor dat je je balans weer (her)vindt tussen inspanning en rust, je je trainingsdoelen realiseert en op een verantwoorde manier krachtiger en leniger wordt.

Wij maken voor iedere deelnemer een programma en evalueren dat regelmatig.

Een van onze instructeurs, Sebastiaan, is iedere zaterdagochtend beschikbaar om mensen bij hun training te begeleiden. Wel moet daarvoor een afspraak gemaakt worden.

Onze andere instructeur, Jos, werkt vaak aan het einde van de dag en dan kan hij mensen ook persoonlijk begeleiden.

Zowel Sebastiaan als Jos volgen een hbo-opleiding op het terrein van sport en bewegen en worden zelf weer begeleid door onze fysiotherapeut Stefan. Ook kan de fysiotherapeut voor iemand die in behandeling is, een programma maken dat door Sebastiaan of Jos wordt uitgevoerd.


Aan de persoonlijke training zijn kosten verbonden. Voor mensen die een abonnement bij Sporting De Rijp hebben kost een uur  € 31,50. Voor mensen die geen abonnement hebben kost een uur € 46,50.

Wij raden aan om bij de persoonlijke trainingsbegeleiding een abonnement te nemen, zodat men tussendoor altijd bij ons terecht kan om te trainen en om tussentijds advies te krijgen van onze medewerkers als dat nodig is.

 

Recommended Posts

Leave a Comment