Meer dan 10 jaar dorps sporten met een gulle lach!

 In Algemeen

 

Hoe vaak gebeurt het niet dat je bij het binnen komen bij Sporting De Rijp de gulle lach hoort van Sabine. Sabine is in haar element, terwijl ze mensen begeleid bij een circuittraining of een praatje maakt bij een kop koffie.

Sporting de Rijp gaat in 2020 haar 11e jaar in.
“Het afgelopen jaar vond ik een geweldig goed jaar. Alles liep zoals ik wilde. Er is een vaste kern van sporters en ik heb een geweldig fijn team”, vertelt Sabine, eigenaar van Sporting De Rijp.

“Pilates loopt goed. Het is een stabiele groep van mensen die de pilateslessen volgen. Daarbij vinden steeds meer mensen hun weg naar onze personal training door Sebastiaan en mij. We hebben een leuke boksgroep en bieden bedrijven fitness voor hun medewerkers”.
Toen Sporting De Rijp 11 jaar geleden startte was het zoeken naar een vorm en een eigen uitstraling.

“We zijn klein en heel persoonlijk. Dat wilden, en willen we nog, benadrukken. We zijn een dorpse sportschool. Iedereen kan hier terecht. Mensen die alleen willen sporten en mensen die op hun gezondheid willen letten of revalideren. Dat laatste kan makkelijk doordat Stefan onze fysiotherapeut bijna dagelijks aanwezig is”.
Sabine is blij met hoe het gaat en wil daarvoor niet alleen haar medewerkers en vrijwilligers, maar ook alle sporters bedanken voor hun energie en betrokkenheid.
En die gulle lach blijft in 2020!

Tekst en foto: peterhardewijn.eu

Recent Posts

Leave a Comment