Sporten: “Goed voor je en gelukkig zijn”

 In Algemeen, Fitness, Fysiotherapie

Sabine is samen met Stefan eigenaar van Sporting de Rijp. “In oktober 2016 is onze website vernieuwd en vanaf 2017 starten we met een blog. Hierop willen we vertellen wat onze sporters beleven en wat wij doen,” zegt Sabine. “Onze blog koppelen we aan Facebook, zodat iedereen ons kan volgen”.

“We bestaan nu ruim 8 jaar. Met veel plezier, hoewel het in het begin best zoeken was naar onze kernwaarde, naar wat onze Sportschool onderscheidt van andere. We zijn kleinschalig en passen bij de sfeer van de dorpen en het platteland. We zijn er voor iedereen. Voor krachtsporters en mensen die revalideren. Al onze deelnemers kunnen op hun niveau sporten en krijgen de begeleiding die bij hen past. Dat kan door onze algemene medewerkers, door onze docenten, door onze personal coach of fysiotherapeut.

img_9354
Sabine met Lenie, onze personal coach

We zijn ervan overtuigd dat mensen niet alleen een betere conditie krijgen maar ook gelukkiger worden door te sporten. En, drempels zijn er om over heen te stappen, dus kom en ervaar, wees welkom”.

We hebben eigenlijk een eenvoudige boodschap:

“Sporting De Rijp: goed voor je!”

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Lida riga
  Beantwoorden

  Een heel leuk geschreven stukje. En niets van gelogen. Inderdaad een gezellige sportschool met hele lieve mensen. ??

 • Jacques
  Beantwoorden

  Afgelopen week nog “aan den lijve” ondervonden. Bedankt voor de support 🙂

 • Monique Schoo-Haavekost
  Beantwoorden

  Proffesioneel, gezellig en hele lieve mensen. Het is altijd weer een feestje om een uurtje onder begeleiding je best te doen in Sporting!
  Wat zeker benoemd mag worden is dat de begeleiding echt super is en dat maakt voor mij dat Sporting De Rijp mijn favoriete sportschool is.

 • Jolanda Hoekstra
  Beantwoorden

  Ik heb verschillende sportscholen bezocht. Maar omdat die grootschalig zijn en niet zo persoonlijk ben ik heel blij dat ik de stap genomen heb om aan te sluiten bij Sporting De Rijp. Ik ben daar om te revalideren na een hersenbloeding bijna 2 jaar geleden.Het is goed en gezellig. En de begeleiding vind ik heel goed.Je krijgt hier altijd adviezen en dat vond ik niet bij de andere sportscholen.
  Een dikke ?

Leave a Comment