Een gemiddelde van 78 doet 2x per week aan bankdrukken

 In Geen categorie

cv

Iedere maandag- en donderdagmorgen groepen 5 mannen bij elkaar bij de bank om gewichten te drukken.Individueel hebben ze zich van tevoren opgewarmd door te fietsen of te lopen.Frank, Nick, Hans, Wim en Siem gaan met gewichten aan de gang en helpen elkaar, omdat je dat niet alleen kan doen. Er moet iemand achter je staan om de stang met gewichten op te vangen en aan te geven.Na het gemeenschappelijk bankdrukken gaat iedere man weer verder om eigen oefeningen doen.“Het is leuk en goed om te doen”, zegt Frank. “Het is leuk om met losse gewichten te werken en het is fijn dat we elkaar helpen. Ik merk niet dat ik meer spieren krijg maar dat hoeft ook niet. Op mijn leeftijd gaat het er vooral om dat ik op peil blijf. Dat lukt wel geloof ik. Ik merk niet dat ik minder spieren heb, dus……..”

Recent Posts

Leave a Comment