Voor Kiki op 4 meter rijden ze om

 In Algemeen, Fitness, Fysiotherapie, Pilates

“Ik hoorde dat mensen omrijden om mij te zien hangen of midden op de weg even stoppen.”

Kiki de Lange is trots op haar foto op de gevel van Sporting De Rijp. “Ik vond het een hele eer toen Sabine vroeg of mijn foto op de nieuwe 4 meter brede banner mocht die de oude banner zou vervangen.”

Kiki werkt bij café-restaurant Oudejans in De Rijp. “Er kwamen veel positieve reacties op mijn werk. Hele goede. Klanten zeiden: wat mooi!, leuk! vet! Zelf ben ik er ook blij mee. Het is een sprekende foto, het ziet er mooi uit, helemaal zoals ik mezelf graag zie”.

Kiki begon 2 jaar geleden op haar 20ste te sporten om af te vallen.  Ze kwam 4 keer per week en werkte veel met gewichten. Sinds die tijd is ze 10 kilo afgevallen en sport ze nog maar 2 keer per week om in balans te blijven. “Ik begon dus met 4 keer per week, maar vond dat mijn schouders te breed werden. Bepaalde jasjes pasten niet meer. Daarom heb ik het sporten aangepast naar 2 keer per week. Nu voel ik me ok, heb een goed gevoel over mijn lijf en hoe ik er uit zie. Ik wil graag goed voor de dag komen en daar hoort een sportlijf bij!”

De foto is van Peter Hardewijn, die alle foto’s voor Sporting de Rijp voor zijn rekening neemt en de blog van de Sporting schrijft. De banner is gemaakt door Resync, een grafisch bedrijf in De Rijp.

Recommended Posts

Leave a Comment