Pestkop wordt geliefde en sportbegeleider

 In Fitness

 

Melanie Meinders en Niels Pannegieter kennen elkaar al jaren. Niels zat in groep 1 toen hij Melanie uit groep 0 opsloot in de wc. “Niels is het vergeten, maar ik vergeet het nooit. Niels was toen een vreselijke pestkop”, vertelt Melanie.

Melanie en Niels hebben steeds op dezelfde scholen gezeten, en zijn sinds een jaar of 4 samen toen ze allebei een bijbaantje hadden bij de Plus. Ze wonen nog apart bij hun ouders in De Rijp. “We sparen voor een eigen huis. We hebben nu allebei een arbeidscontract voor een jaar en hopen dat dat verlengd gaat worden.”

Melanie werkt bij Forte Kinderopvang.

“Kinderen vind ik geweldig,” zegt Melanie. “ Kinderen maken me blij, ik heb het gevoel dat mijn hobby mijn werk is. Ik heb op het Horizon College gezeten en deed daar de opleiding pedagogisch medewerker. Ik wil me verder ontwikkelen als kindercoach en later een eigen bedrijf hebben als kindertherapeut, het mooiste dat er is”.

Niels is BOA bij Recreatie Noord-Holland. “Ik ben buitengewoon opsporingsambtenaar voor de recreatieschappen in de provincie, zoals die rond het Alkmaardermeer en het Twiske. Ik moet zorgen dat het schoon en veilig is. Zo nodig kan ik mensen ook beboeten als ze bijvoorbeeld te hard varen, illegaal vuil storten of zonder vergunning vissen. Het is helemaal mijn werk, ik vind het geweldig. Ik mag nu experimenteren met een GoPro om filmpjes te maken die ik op Twitter zet. Het account is Boswachter_RNH0”.

Niels heeft de opleiding Sport en Bewegen gedaan, ook aan het Horizon College in Purmerend, richting Fitnessinstructeur. Als stagiaire werkte hij toen ook bij de Sporting.

Nu komt hij er nog zo vaak mogelijk en sinds kort komt Melanie mee, die dan door Niels begeleid wordt. “We zijn hier een beetje kind aan huis. We komen zo vaak mogelijk en kunnen ons eigen gang gaan. Super”.

Recommended Posts

Leave a Comment