Stoere aparte vrouw gezellig in shape

 In Fitness

 

“Met deze tattoo hebben we pas de 2e prijs gekregen”, vertelt Fabiana van den Berg. “Ik moest mijn arm wel heel lang strekken en stil houden, maar het resultaat vind ik geweldig.” Fabiana laat trots het oog zien dat sinds kort op haar rechter bovenarm staat.

“Het is gezet door een van onze 4 artiesten tijdens de wereldconventie Ink & Cutz in mei in Groningen. Er zijn vaker conventies en ik ga er heen om te zien wat er voor moois gemaakt wordt en om onze Tattooshop te promoten.”

Fabiana sport ongeveer 3 ochtenden per week bij Sporting De Rijp. Zij volgt een eigen programma via de app “goedlichaam.nl”. Die site is van vrienden en geeft adviezen over bewegen en voeding.

“Het is heerlijk om strakker te worden en te blijven. Daarom doe ik het en ik kan hier lekker mijn eigen gang gaan. Mezelf zijn mijn eigen ding doen”.

Fabiana woont met haar gezin in Groot Schermer. “We wonen er ongeveer 7 jaar en vinden het super. Wij hebben 3 dochters, 1 op kickboksen, 1 op showballet en 1 doet aan trampolinespringen. De oudste 2 willen net als ik tattoos. Van mij mogen ze dat zelf beslissen als ze 16 zijn. Daarvoor mag het nog niet. Kinderen van 16 mogen alleen een tattoo met toestemming van hun ouders.”

Fabiana en haar man hebben de Crown Tattooschop in de Peperstraat in Zaandam. Er werken 4 artiesten die tattoos zetten en een floormanager. Fabiana is voor de logistiek en de faciliteiten. “Onze artiesten kunnen geweldig goed tekenen. Dat moet natuurlijk ook. Veel doen ze direct uit de hand. Wel proberen ze nieuwe motieven eerst uit op papier dat overgetrokken kan worden op de huid”. In de winkel kunnen klanten ook piercings laten zetten. Die moeten tenminste 18 zijn.

Site winkel is  http://www.crown-tattoos.nl

“Mensen vragen wel eens waarom ik zoveel tattoos en piercings heb. Het is gewoon mooi! Ik hou ervan. Ik hou van het stoere, het aparte”.

“En waarom ik bij Sporting De Rijp kom? Het is onwijs leuk, klein en gezellig en ik kan mijn eigen tijd indelen.”

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment