NIEUW : Uurtje Dubbel X bij Sporting De Rijp

 In Fitness, Fysiotherapie

“Wij willen al een tijdje meer aandacht geven aan mensen die tijdelijk moeite hebben met bewegen, bijvoorbeeld bij revalidatie of door slijtage van gewrichten.

Daarom hebben wij op donderdagmiddag en dinsdagmiddag een uur gereserveerd waar mensen op advies van de fysiotherapeut onder begeleiding kunnen bewegen.

We noemen het een dubbel X uurtje. De X staat voor EXTRA.

Extra advies en extra begeleiding.”

 

Sporting De Rijp is al bijna 10 jaar een begrip voor Graft De Rijp en de omliggende dorpen. Het is een kleinschalige sportschool met veel aandacht op maar voor iedereen die deelneemt aan de activiteiten. Zowel individueel als in groepslessen.

Naast de sportactiviteiten heeft Sporting De Rijp ook een praktijk voor fysiotherapie. Die combinatie maakt het mogelijk om de deelnemers heel gericht te begeleiden bij vragen rondom het bewegingsapparaat. Een thuiszorgorganisatie als Buurtzorg de RijP verwijst graag naar het aanbod van Sporting De Rijp.

 

“Tot nu toe lopen de activiteiten door elkaar heen. Dat gaat goed, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen zomaar met haar of zijn beperking en motivatie om te bewegen bij ons aanklopt. Daarom die 2 speciale uren. Wanneer men er zich voor aanmeldt bespreken we wat de deelnemer wil bereiken en daar maken we een programma op. Tijdens de Dubbel X-uren is er steeds iemand aanwezig voor de begeleiding en voor een aandachtig oog en oor.”

“De zomer komt eraan en wat is er nou fijner om met het mooie weer beter in je vel te zitten en makkelijker te bewegen!”

De Dubbel X uurtjes dinsdag en donderdag 13.30 uur

Recommended Posts

Leave a Comment